Planirati litovanje je samo po sebi pomalo stresno, a tek platiti. No ipak nam je uspilo, tribalo bi da stignemo autom, 30.6. Prvo hotel Issa jednu nedilju, a ondak još kolko dotikne novaca. Razmišljam da li je dobro ostat u Visu il ić malo van mista, Milna, ... Vidio sam da i tamo ima mogućnosti za smištaj, al di kupovat? U Visu?
Sićam se po dobrom onog mista što je držo Pavo Ilić. Čujem da mu sin nastavlja. Kad smo tamo negdi oko 1986, 1987. i 1988. bili, slučajno smi ušli u taj bife, pa nam je posto omiljen. Još sam zapamtio i pegulu/ maglu gustu ko tisto, kad smo tribali ići na Biševo, neviđeno. Al smo ipak dva puta bili, jednom oko otoka, i kupali se na Srebrnoj. Ništa iz prošlosti se ne vraća, al mož poslužit ko orijentir i u sadašnjosti. No, sad sigurno da neko vozi do Biševa i danas. Koliko me/nas petoro to može koštat?
Kakva su iskustva sa hotelom Issa? I tamo smo bili, a kako vidim sobe nisu prominile izgled za ovih par godinica. Pa zato smo i volili Vis, tako se malo minja, ne da onom industrijskom turizmu da hara.