Otok Vis Forum  
Svibanj 22, 2012, 15:31:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Litovanje napokon  (Posjeta: 841 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Janus
Girica
*

Email
« : Lipanj 01, 2010, 11:36:20 »

cool
Planirati litovanje je samo po sebi pomalo stresno, a tek platiti. No ipak nam je uspilo, tribalo bi da stignemo autom, 30.6. Prvo hotel Issa jednu nedilju, a ondak još kolko dotikne novaca. Razmišljam da li je dobro ostat u Visu il ić malo van mista, Milna, ... Vidio sam da i tamo ima mogućnosti za smištaj, al di kupovat? U Visu?
Sićam se po dobrom onog mista što je  držo Pavo Ilić. Čujem da mu sin nastavlja. Kad smo tamo negdi oko 1986, 1987. i 1988. bili, slučajno smi ušli u taj bife, pa nam je posto omiljen. Još sam zapamtio i pegulu/ maglu gustu ko tisto,  kad smo tribali ići na Biševo, neviđeno. Al smo ipak dva puta bili, jednom oko otoka, i kupali se na Srebrnoj. Ništa iz prošlosti se ne vraća, al mož poslužit ko orijentir i u sadašnjosti. No, sad sigurno da neko vozi do Biševa i danas. Koliko me/nas petoro to može koštat?
Kakva su iskustva sa hotelom Issa? I tamo smo bili, a kako vidim sobe nisu prominile izgled za ovih par godinica. Pa zato smo i volili Vis, tako se malo minja, ne da onom industrijskom turizmu da hara.   
Evidentirano
Janus
Girica
*

Email
« Odgovor #1 : Lipanj 04, 2010, 13:02:30 »

thumb_up Da li znaš da se Hrvatska reklamira sloganom Tako lepa, a tako daleka
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!