Otok Vis Forum  
Svibanj 22, 2012, 14:55:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Neuredne ceste  (Posjeta: 1382 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

Spol: Muški

« : Studeni 19, 2009, 21:11:54 »

Gledan malo ceste ove dane i na pojedinim mjestima ima dosta savure po njima. Ali nije da to stoji sat vremena, pola dana... To stoji već danima, tjednima...
Moram li naglašavat koliko je to potencijalno opasno za vozače motora i mopeda?
Mislim da čak prema zakonu (neznam koji) postoji prekršajna odgovornost onoga tko je prosuo takve stvari po cesti. Dok se ne dogodi pizdarija neće nitko ništa poduzet.
Imamo ekipu "županijskih cesta" na visu, imamo komunalnu firmu, a opet nemamo ništa po ovom pitanju.
Recimo dio ceste od kasarne prema kerumu taman na zavoju je pun savure. Skoro san poletia danas, a da jesan nebi mi mogli reć da san nepropisno vozia.
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #1 : Studeni 20, 2009, 08:52:14 »

To je zato ca si poce vozit pa si poce gledot na te stvori,ali eto jo svaki put vidim digo ovu dvojicu cestari,uvik ništo cistidu ,kosidu....ne možemo reć da svit ne lavuro.Ali eto tako je to,tega će uvik bit jer dok oni ocistidu na jednu bondu na drugu se več nikome  cago prospe ili u međuvremenu nanese vitar ili kiša  icon_smile
Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #2 : Studeni 20, 2009, 12:05:52 »

Vozi son jo i pri Ribore, evo vozin opet pa zato i govorin. Da ne vozim nebi me bilo toko briga. Meni ni svejedno hoću li ja na dva kola u zavoju naletit na savuru.
A ovo "se već nikome cagod prospe" se nebi smilo događat. Neka krcaju manje u kamione pa in se neće prosipjat. Neka stave ceradu, bilo šta.
Neznan baš da bi tako prosipali po splitu, zagrebu... Jebiga, ja sad govorin tako jer me brige.
Oni koji voze auto ih i ni toko brige. Kako me zanilo jućer pri keruma  bike

Ali jo znon kako to gre, to je tako. Dok se pizdarija ne dogodi neće se ništa poduzet. Savura po javnim cestama je problem.
Možda zvučin preozbiljno, ali neznon kako bi drugačije to napisa.
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #3 : Studeni 21, 2009, 20:50:58 »

To je zato ca je policiji nojlagji stat na jednu misto i maltretirat uvik iste za iste prekršaje .Ni na Vis potriba bit puno pametan znose komu i kako dolazi savura .kod koga se kupuje ,ko grodi ali oni se njima neći zamirit oni udru po molima domoćima.Morate malo bit okolo pa bi vidili ko je s kim i ko se komu ulizije pa bi von bilo jasniji puno tega.
Evidentirano
Orleanska
Orada

« Odgovor #4 : Studeni 22, 2009, 16:21:51 »

To je zato ca je policiji nojlagji stat na jednu misto i maltretirat uvik iste za iste prekršaje
To su naši dični i nepodmitljivi policajci (čast izuzetcima,konkretno mislim na jednu,nama svima dobro znanu osobu,a koja će se,nadam se prepoznati u ovoj priči).Kaže se da je svaki posao pošten-pošten je ukoliko ga obavljaju pošteni ljudi,kažnjavat ljude s kojima živiš za neke banalne greške,a u većini slučajeva je tako,jer krupnije ribice niko ni ne smije dirati,a posao policije i nije samo kažnjavati.Bahaćenje,dokazivanje ega je sve šta  preostaje,staž je kratak,mirovina će brzo doći a s tim će pasti sila.A onda...a onda treba nastavit živjet s tim istim ljudima....
« Zadnja izmjena: Studeni 22, 2009, 16:22:56 Orleanska » Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #5 : Studeni 22, 2009, 23:34:16 »

Citat:
a onda treba nastavit živjet s tim istim ljudima....

Ma koda je njih briga,to je taki svit

Evidentirano

Ribor
Zubatac

« Odgovor #6 : Studeni 25, 2009, 12:13:24 »

Ali,Orleanska,proći će to tebe ,sad si ti samo malo ogorčena i iznervirana zbog kazne koju si dobila jer se nisi vezala,ali kad ti to podmiriš tebi će se živci smirit samim time što ćeš iz sebe izbaciti veliki teret......ili možda ne .....pa postoji žalba 1,žalba 2 ,žalba 3 ....zastara.....bog. rofl7gp Pizdin a ?
« Zadnja izmjena: Studeni 25, 2009, 12:14:21 Ribor » Evidentirano

Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #7 : Studeni 26, 2009, 13:37:10 »

Zar nisu mogli progledat kroz prste, ono šta mogu jednom  sretan Samo opomenu napisat?  icon_mrgreen
A i baš san mislia napisat, a onda vidin drugi dio tvog posta, a boga ti ko je vidia platit, postoji žalba  icon_mrgreen

Ali kad je tema već takva onda moram napisat: ja san jedini višanin koji je dobia kaznu šta je parkira auto na početku uličice ispod zgrade na nizbrdici (prema dionisu - "pješačka zona").
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #8 : Studeni 26, 2009, 16:31:19 »

To je vjerojatno bilo na nacionalnoj osnovi  lol Kad je to bilo ?
Evidentirano

Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #9 : Studeni 26, 2009, 17:03:11 »

icon_mrgreen
2005.
Zva san telefonom i odnia žalbu u koverti na policiju, za načelnika. Nije ga bilo, ali san ostavia da mu predaju.
Ne vjerujem da ju je ikad dobia. Telefonom mi je bilo rečeno (od strane jednog djelatnika) tj. skoro pa san bia i nagovaran da se žalim na rad djelatnika policiji u splitu. Nisan to napravia.
U razgovoru san bia objasnia da ne želim nikome stvarat probleme (ni stanarima ni policijskim djelatnicima) jednostavno da mi nije jasno zašto san baš ja dobia kaznu, a tu se godinama svi parkiraju i odgovorno tvrdim da niko nikad nije dobia kaznu osim mene.
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #10 : Studeni 27, 2009, 18:19:24 »

Ali Pivi...govoriš da su ceste neuredne , a zamisli ,voziš se motoron kroz ove naše kole i posklizneš se na pasje govno ,a dok padoš malo ga lokton pometeš.....

Nema kole i kantuna a da ni poseren,ma vej mi se mete

Ma ni mi jasna jedna stvor ?...Zar i gazde ovih kucini ne pasoju vonka.šetaju,gredu u spizu....kaki im je osječaj kad vididu ili nagazidu bombu koju je možda i postavi njihov ljubimac....je im dojde imalo nervoz pa recu:jebiga ,ne more vo vako ,moran kucina doma daržat.
Kaki je osječaj ovima našima čelnicima ovega grada,kad im se možda Bimbo ili Marija Mitretova žalidu da im je vej muka cistit govna od kucina a vej od don-dvo nako razmazona i zalipjena,kaki im je osječaj kad pasaju posli kiše kroz park a ono sve ko congol smardi od pasje pišaline i njihoviga sranja....nimalo lipo je tako ?
Pa judi ,lipo bi vos ko covik covika moli ,ko imo kucina oli ti ga ljubimca neka ga darži doma ako ga več misli imat neka ga darži na povodac i neka iskupim to iza njega....ni lipo.
Volin beštije,ni da ih marzin ,ali ca ni lipo, ni

Molin gradsko poglavarstvo ako ko od njih ovo štije,da poduzmu cago glede ovega,......hvala
Evidentirano

Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #11 : Studeni 27, 2009, 18:58:56 »

Moj se kucin nikad ni posra na ulicu, a ni po parkovima u centru grada.
A ca se tiče držanja na povodac... te kulture slabo ima na visu. Upravo zbog tih slobodnih kucina je moj doživia par šokova pri godinu dana (čitaj napada, zaljetanja...) i danas kad vidi skoro bilo kojega kucina laje, poteže...
Prošle zime san iša doma za vrijeme južine, gornjon ulicon od dionisa. Sa svojin kucinon, na uzici. Jedan stanar koji živi do mene izlazi sa svojin (minijaturnim) bez uzice. Njegov vidi nas na 30ak metara daljine, i zaleti se drito u moga. Ajde, sva sriča osta je živ.
Drugi dan pita mene vlasnik toga kucina da šta san ja ima prolazit uličicon? Ko je tu lud?
Izlazi vanka sa kucinon, odvezanim. Njegov se zaleti u moga, vezanoga. I on mene onda pita da šta ja radim u uličici???
Pa Bog ti pomoga, iden doma, na rivu puše jako jugo. Šta moran imat razlog da hodan uličicom? A šta ti radiš na ulici i to sa odvezanim kucinon?
 rofl7gp

ps. oli si danas sto na nagaznu?  icon_mrgreen
Evidentirano
choban
Inčun
**

Email
« Odgovor #12 : Studeni 27, 2009, 19:56:42 »

Ma judi moji, za sve ove pojave mozete vi svi pomoc. Podneste PISMENU prijavu svaki put, bilo da znote ku je ucini ili ne. Policijoti, nase viske lincine, ako ne poduzmu proceduru  opomene ili kazne, morat ce odgovarat! Ali, danas, oni (ne)cinidu nista ili ca jih je voja, sumo su po kaficima ili se bavidu privatnim poslima kroz ploceno "radno" vrime (ovi bidni, novi, ca dojdu, nisu bas tako). I jos vun se rugaju i smiju. E tako je kad niku nece reagirat, svi vi to sve vidite i molojete da to gre tako. Imo Opcina, imo PU Split, imo PU Zagreb, i na kraju imo USKOK!
Pozdrav, Choban
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #13 : Studeni 27, 2009, 23:20:02 »

Citat:
oli si danas sto na nagaznu?

Ma nison ali svaki put izbjegajen ,pari da vozin veleslalom  lol

Kad je bi veterinar na Vis je secago poduzimalo cago glede tega ? NI
Pa niko mora o temu vodit racuna,to je sila lipo liti vidit....pa normalno onda da će i turisti srat di bilo(šala),ali će vidit i oni da ni u redu.Dobro je ,možda malo kompliciron ali to je somo jedna od stvori koja recimo mene smeto.
Ali chobane,ma koda je bilo koga vodi voja svaki put pisat dipeše ili hodit na općinu.Dobro je ,sad češ reć ,ako imoš vrimena tuč po tipkovnici možeš pisat i za ovo za ozbiljno,ali jebiga to košto,ca živoc pa tako kako je molu misto i zamironje sa sviton
« Zadnja izmjena: Studeni 27, 2009, 23:32:54 Ribor » Evidentirano

Ribor
Zubatac

« Odgovor #14 : Studeni 27, 2009, 23:38:41 »

A slušoj sad ovo:Danas ti vozin iza jednega golfa,gren prima kerumu taman smo došli kod crikve na duh ,kad izleće na cestu jedon žuti kucin i ovi koći pa tako i jo za njin.Ala ,uputi se.Ni ucini 20 metri na cestu opit izleće ,ako znoš oni jedon moli kucin dojde iz kuta ,stalno je po pajizu.Koći Komižanin pa tako i jo a on ,vidin ga,svi već iziritiron i iznerviron moše rukima ,beštimo boge ,jarce ,sve kaluje sa neba ....ma konton ....covik je u pravu, kojega boga stalno jo moran kočit zbog beštiji.Priti iz auta ,vidin ga ....pa vice :jo drugi put ne fermojen ....sve gazin prid sobon.Ovo je bilo na prišu jer tarcin sa kompjutera na film  sretan
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!