Otok Vis Forum  
Svibanj 21, 2012, 06:18:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Zabranjeno zabavljanje  (Posjeta: 2570 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ribor
Zubatac

Spol: Muški

« Odgovor #15 : Kolovoz 12, 2009, 17:42:02 »

Nije mi jasna jedna stvar ovdje na Visu...ko koga ovode jebe....Kafić bejbi se koliko sam ja primjetio drži zakona i smanjuje muziku u 2 sata,pa tako i kad se održaje neki koncert ili slično ,kanarija pa tako i svi kad se događa neki veći koncert moraju biti prisutni zaštitari...poslije nastupa grupe stampedo zaštitari su normalno otišli jer nisu više dužni ostat...muzika se smanjila na jačinu koja je propisana zakonom...policija je bila upozoriti na jačinu muzike ....no u 4 sata ujutro na plažni objekat kod peše muzika još tuli ....gosti se žale ...ne mogu spavat ....di je tad policija....zašto nepoštenje ....ja mislim da bi svi trebali imati isti tretman...možda griješim u nekim cakama zakona, ali nisam gluh.Je ima neko neki komentar na sve ovo.

Pa evo i neki dan na rivi su svirali oni stranci (limena glazba ....baš super ;ajde nešto se događa ,ljudi se skupili ...uživaju...pa ljeto je ,lijepa muzika ...svi plešu ...francuzi meni se čini ,ispravite me ako griješim,to je bilo između 10 i 11 sat navečer ,kad eto policije ...a dalje znate šta se dogodilo.Trebali su i oni zaštitare dovest misli.Ma ca mi glumimo judi,pustmo jude neka se zabovjaju...najbitnije u svoj toj prići je da nema razbijanja i raznoraznih sranja.Htio sam staviti i video jer je ovo bilo super ali kako sam pokušao ionako mračnu pozadinu i slabu sliku konvertirati u drugi format....nije ispalo dobro  icon_sad

Ovo su dva primjera....skoro ista, a tako različita
« Zadnja izmjena: Kolovoz 12, 2009, 17:50:43 Ribor » Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
Ribor
Zubatac

« Odgovor #16 : Kolovoz 13, 2009, 13:54:05 »

Evo 3-4 slike

Je bilo nužno potirot ove svirače ?
« Zadnja izmjena: Kolovoz 13, 2009, 13:55:15 Ribor » Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
popetov.
Inčun
**

« Odgovor #17 : Kolovoz 13, 2009, 22:38:03 »

Uz ovi događaj dobro dojde ovo: icon_wave
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #18 : Kolovoz 15, 2009, 10:39:48 »

Sve je tako kako je Ribor napisol ali trtrenutno ni lika za to ,glavni razlog za to je nedostatak ideji i plana ca mi ustvari želimo od lita.Na snazi je kvartovska organizacija pravila ponašanja i šušura odnosno kogo može šušurat kogo ne ovisi di je lokol i komu smeto .Meni je sve jasno toti to son zno i pri ali pojedinci sporo polidu
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!