molo girica
Girica
Spol: 
|
 |
« : Srpanj 17, 2007, 13:23:13 » |
|
caffe bar beybi je nojboji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ca je vruce
|
|
|
hahahumberka
Girica
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 : Svibanj 29, 2008, 19:53:28 » |
|
Sta mislite o Kanariji? Oce bit sta od toga? Kako cujem otvaranje je u srijedu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #2 : Svibanj 30, 2008, 01:55:13 » |
|
Nisan ima pojma... a vidit ćemo, bilo bi dobro da bude nešto od toga...
Sad kad se sjetin bia san tamo ima nekoliko mjeseci (mislim početkom prolječa...) sve je bilo u rasulu... kad se to počelo uređivat??? Tko će držat to?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
malone
Girica
|
 |
« Odgovor #3 : Svibanj 30, 2008, 12:03:51 » |
|
daj jel može netko da malo bolje prikaže noćni život na otoku.Di, sta, kad ima.im li sta mlađe populacije turista itd..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #4 : Svibanj 30, 2008, 13:37:15 » |
|
ima mlađe...kako ne... sve od 16 do 40... Ima života u visu navećer...na par mjesta...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
hahahumberka
Girica
Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : Svibanj 30, 2008, 21:54:10 » |
|
Nisan ima pojma... a vidit ćemo, bilo bi dobro da bude nešto od toga...
Sad kad se sjetin bia san tamo ima nekoliko mjeseci (mislim početkom prolječa...) sve je bilo u rasulu... kad se to počelo uređivat??? Tko će držat to?
Nemam pojma tko ce drzati, ali su sve opiturali, uredili, koliko vidim i sank je stigao.... Bas me zanima...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #6 : Svibanj 31, 2008, 10:21:23 » |
|
i mene... danas cu se zaletit do tamo vidit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #7 : Svibanj 31, 2008, 12:33:33 » |
|
benti miša  evo sad san iša vidit... Ma ja san mislia da ti govoriš o discu kanarija, a ne ljetnoj terasi do njega koja je odvojeni objekt... Je uređuje se evo san sad bia vidit. Bit će onako beach/tropic style... ležaljke (klupe) od bambusa, šank se radi sa trstikom...moglo bi bit dobro...samo treba čovik koji će to znat oživit da tu može biti i večernjeg izlaska (a ne samo sa plaže dok je dana) ali kako se uređuje mislim da bi i moglo biti... ako bude dobre muzike, štiha...moglo bi to biti super. I kažeš neznaš tko to sad drži, nije više vatrica?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
hahahumberka
Girica
Spol: 
|
 |
« Odgovor #8 : Lipanj 07, 2008, 21:02:02 » |
|
benti miša  evo sad san iša vidit... Ma ja san mislia da ti govoriš o discu kanarija, a ne ljetnoj terasi do njega koja je odvojeni objekt... Je uređuje se evo san sad bia vidit. Bit će onako beach/tropic style... ležaljke (klupe) od bambusa, šank se radi sa trstikom...moglo bi bit dobro...samo treba čovik koji će to znat oživit da tu može biti i večernjeg izlaska (a ne samo sa plaže dok je dana) ali kako se uređuje mislim da bi i moglo biti... ako bude dobre muzike, štiha...moglo bi to biti super. I kažeš neznaš tko to sad drži, nije više vatrica? Koliko sam upucena to sad drzi hotel... A cini mi se da ce ovo bit nesto u stilu Malibu bara... Cijene vise od prosjeka, prosjek gostiju po danu: 10 itd. Ako ovako nastavi moze pucat samo na elitu koja ce doci preko ljeta (ako uopce dode) jer ne vjerujem da ce visani placati pivo skoro 20 kn. Lijepo je uredeno, ali ne znam oce li imati za koga bit. Mislim da svaku pohvalu treba dobiti dom JNA, svaka cast, ipak su bila vec 3 koncerta u kratkom vremenu, Gego, Belan i TBF sinoc... Nadam se da ce nastaviti istim tempom!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 07, 2008, 21:05:09 hahahumberka »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #9 : Lipanj 09, 2008, 13:37:35 » |
|
Je bio sam do tamo...popio kavicu i tako. Hotel sad to drži. Ali u svmu ostalome se nebi složio sa tobom. Nema više cijene od bejbia...ljudi još imalo malo jer nisu navikli tamo dolazit ali ja vjerujem kad se vis sad malo napuni i ako bude tamo dobar program navećer da će bit uvijek puno... a i danju na kavice. Nisam puno gledao cijene... u biti jesam - kokteli su standardna cijena više manje...kava velika sa mlijekom 7.5 kn cini mi se... (mislim da je u bejbija 8) i tako... Evo par slika Prvu sliku sam morao spajati iz dvije zato možda na spoju malo čudno izgleda jer sam je "lijepio" i photoshopirao ali čisto da vidite malo. Evo mi smo popili jednu veliku kavu sa mlijekom, jedan nescafe i jedan sok za 31 kn čini mi se. Nije pretjerano uopće. Nisam siguran ali čini mi se da nebi jeftinije ni u bejbija prošli.   
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 09, 2008, 13:40:16 Pivi »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #10 : Lipanj 09, 2008, 13:39:05 » |
|
E da, tko je organizirao koncerte u domu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
hahahumberka
Girica
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : Lipanj 12, 2008, 16:46:00 » |
|
E da, tko je organizirao koncerte u domu?
Pate, sta drzi onaj restoran Kantun na kraju rive... Bar koliko ja znam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #12 : Lipanj 12, 2008, 18:49:49 » |
|
aha...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #13 : Prosinac 13, 2008, 17:25:32 » |
|
Evo da rećem moj dojam o prvoj sezoni. Presirovo je to još bilo. Još tu treba uložit u opremu, ljude i osmislit jedan pravi program da bi misto moglo radit. Dakle po meni je tu potreban jedan čovik (nazovimo ga "manager") koji zna šta radi. Ako nastave ovako kako su i ovo prvo lito mogu se pozdravit.
Ono šta su par većeri organizirali "brazilke" i tako to je pohvalno. Muzika je kroz lito išla od super do potpune katastrofe. Od jednog dobrog house-a kakvog takav kafić treba (s uvjetom da se prvo sve uredi kako sam napisa u drugoj rečenici) pa sve do starih melodija miše kovača i drle mrle šta je po meni poptuni promašaj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #14 : Siječanj 24, 2009, 23:12:06 » |
|
Evo von jedna vjest za zabavu drugi vikend u bejbia svirka petak i subota. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|