|
teuta
|
 |
« Odgovor #45 : Siječanj 14, 2009, 08:02:18 » |
|
Ma gle ,baš ništo gledon evo vej danima somo nos 5 se vartimo po ovoj temi od 2000 svita na Vis ,lipa beleca
je, ma se po pajizu pustil glos obo vemu ...i to je ništo
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2009, 08:31:06 teuta »
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #46 : Siječanj 14, 2009, 10:01:52 » |
|
Ali jo se uopće ne jidin niti dojen direktive somo mislin da ovako nečemo doč do cilja... Koji je cilj? Forum nije mjesto za rješavanje političke situacije. Druga je priča šta smo se mi ovdi malo zalaufali, međutim, koliko god korisna današnja komunikacijska tehnologija bila, neće riješiti dosta godina nagomilavane probleme otoka koji nama puno znači, a drugima je samo točkica na karti RH. E, sad, ponavljam: SVATKO IMA PRAVO NA SVOJE MIŠLJENJE i iznošenje istoga (ukoliko nije kleveta ili uvreda na bilo kojoj razini) ne bi smjelo kod normalnog pojedinca izazivat ljutnju. Tako da mi nije jasno čemu takav stav A1?... Take it easy, ipak je ovo virtualan svijet. Što se izbora tiče, možemo mi lipo predložit i Papu Benedikta VI međutim, mislim da je svima jasno da je vjerojatnost da se on kandidira  nikakva. Zato predlažem da se ovo shvati kako i je: diskusija koja s realnom trenutnom situacijom nema neke deblje poveznice. Ma gle ,baš ništo gledon evo vej danima somo nos 5 se vartimo po ovoj temi od 2000 svita na Vis ,lipa beleca Ovom izjavom se na specifičan način umanjuje važnost pojedinaca koji ovdje pišu korisne stvari. Trči po Visu i dijeli letke ako ti je toliko važna kvantiteta.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #47 : Siječanj 14, 2009, 10:19:04 » |
|
Ovom izjavom se na specifičan način umanjuje važnost pojedinaca koji ovdje pišu korisne stvari. Trči po Visu i dijeli letke ako ti je toliko važna kvantiteta. Jo mislin kokoscha da se ti jedini vodi jušiš,doj smir se malo, nemoj svakome na svaku recenu nalazit problem.Ne govorin o kvaliteti jer cisto sumnjon da će ova naša diskusija probudit zainteresiranost kod vlasti,a kvantiteta bi bila u svakom slučaju jedon plus koja somin tin diže i kvalitetu svaega ovega a di bismo i mi koji smo zapoceli sve ove teme a tako i gosti koji somo štiju(a bilo bi boje da se ukjucidu) vidili da se niko interesiro za ovakvu tematiku 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2009, 10:28:14 Ribor »
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #48 : Siječanj 14, 2009, 10:28:37 » |
|
Jo se sa ovin ca je kokoshka napisol skoro sa svin složen osim ca mi ni jasno zoc ne razumi da son somo izni svoju mišljenje .Molin ga da još jedon put proštije moj zodnji komentar pri ovega mislin da son toti napisol baš ono ca je on napisol velikim slovima.Posebno se složen sa ovim zodnjim caje napiso o poveznici sa realnon situacijon.Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #49 : Siječanj 14, 2009, 13:34:47 » |
|
Ali jo se uopće ne jidin niti dojen direktive somo mislin da ovako nečemo doč do cilja, nison nindri napiso da se jidin nego son želi da se vi ne jidite ali zato ca svi možemo reč svoju mišljenje jo son reka svoju a svjestan son da neče svi mislit tako to je normalno to ni direktiva..... Ajme, A1, iskužoj... promaklo mi je  Jo mislin kokoscha da se ti jedini vodi jušiš,doj smir se malo, nemoj svakome na svaku recenu nalazit problem. Napišen i kad se složen i kad se eventualno ne složen sa napisonim, i naveden sa cin. U tvoju rečenicu mi je problem lipa beleca u koju son i jo buton. Međutim, smatram da je svaki komentar na Tvoj post potpuno suvišan. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #50 : Siječanj 14, 2009, 13:44:50 » |
|
Ma ništa ništa ,jugo ,ciklona ,želja da se napravi ništo po se svi malo zaletimo.A case tiče temi mislin da je Teuta prilično dobro u svoja dvo zodnjo komentara prokomentirala situaciju .Nos možda 5 komentiro ali skoro 300 ih je pogledolo temu to je ok.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #51 : Siječanj 14, 2009, 13:46:58 » |
|
Pod tin lipa beleca nison misli na nikoga od vos vodi na forum,naka me iskužo svak ko tako misli,nego son misli....ah nema veze,nimon se namjeru prepucavat ,somo razgovoromo 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 14, 2009, 14:04:35 Ribor »
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #52 : Siječanj 14, 2009, 14:11:36 » |
|
Kokoshka je malo naglo reagira...po meni. To šta je nas 5 ovode ne znači da nas nemože bit još 50. Šta više to bolje. Više ljudi, više reakcija, više razmišljanja. Više svega.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rukovac
|
 |
« Odgovor #53 : Siječanj 14, 2009, 16:06:38 » |
|
Složem se sa svima. Vo je potriba na Vis, potriba virujte mi i vidit ćete koko će se svita uključit. Mi želimo nojboje za Vis i to nam nikor nesmi vazest za zlo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skolarka
Inčun

|
 |
« Odgovor #54 : Siječanj 14, 2009, 16:36:54 » |
|
podržka rukovcu,ca vece različitih misljenja i svita u raspravi to boje;ma na kraju i geslo EU glasi - ujedinjeni u različitosti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #55 : Siječanj 14, 2009, 16:46:38 » |
|
ma ca me briga za EU 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rukovac
|
 |
« Odgovor #56 : Siječanj 14, 2009, 17:43:33 » |
|
Ca nos briga za vo, ca nos briga za no. Pa ni valjda Hrvatska i Vis u Europi da bi nas bila briga za EU. Dobro je, znon jo da EU ni idealna i da je to parakonfederacija multinacionalki i političke elite, ali je realnost itili mi to ili ne. Ca non je alternativa (valjda Rusija, imali bi bar plin i čirilicu ha ha ha) Ali sad smo otišli daleko od naše osnovne teme. Bokun me stroh da ćemo najidit nike na forumu jer osjećam da su nervožasti. Baž je tome razlog ovo gnjilo jugo i kiša ca lije cili božji don. Ne virujem da "bokun nervožasti" misle da svi moramo isto mislit, jer ako svi isto mislimo, znači da niko ništa ne misli. Jo son doživi ovi forum kao razgovor judi različitih uvjerenja, ali da svi imom jedon cilj, a ti je da Vis napokon gre barenko bokun naprid, i zato je otvorena i ova tema zar ne? Ni valjda otvorena da se svi obo svemu složemo, jer ako je tako onda to ni dobro i žali bože vrimena i nos svih skupa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zagrebčanin
|
 |
« Odgovor #57 : Siječanj 15, 2009, 18:51:14 » |
|
Alo, šta je ovo, nismo se valjda posvadili
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
teuta
|
 |
« Odgovor #58 : Siječanj 15, 2009, 19:06:47 » |
|
dobro je govoril meštar u Velo misto 'Neću pulitiku u svoju butigu'
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
zagrebčanin
|
 |
« Odgovor #59 : Siječanj 15, 2009, 19:38:19 » |
|
Ne mogu vjerovati da se ovo događa, pa ovo nije politika nego pokušaj putem ankete ovako virtualno. da vidimo tko ima najviše glasova od nas na forumu, bezazleno i ništa više. Sad sam još sigurniji da nam ovako nešto treba, ali .............. i to je Vis. Očigledno stare pozicije se ne smiju ugrozit (A.A:, I.R. i T.L.), oni će se između sebe "igrati", a građani će plačati "skupe ulaznice"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|