|
Ribor
|
 |
« : Prosinac 31, 2008, 15:00:23 » |
|
E,jučer je bio ples otvorenog tipa u "Kulturnom centru".Plakati su bili okačeni po Visu.Ovom prilikom bi htio pohvaliti organizatore ovog događaja:Vesnu i Velimira Mratinića i Pateta koji su se pobrinuli za muziku,rasvjetu,cak je i pića na šanku bilo.Želio bi pohvaliti i ljude koji pohađaju tečaj plesa a bez kojih ovaj organizirani ples nebi imao smisla.Hvala!Ali što sam htio ovim reći!?Ljudi; odaziv građana a i mladih ljudi je katastrofa ,možda je bilo 40-ak ljudi.LJudi na Visu bi htjeli da se nešto na Visu događa ,placu kad se nema gdje izaći,a kad im se pruži ovakva prilika i zabava .....razočarenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 31, 2008, 15:21:38 » |
|
Šta je-JE! Bilo je i više od očekivanog  ... Svaka čast organizatorima i plesnoj školi! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 08, 2009, 18:07:23 » |
|
Da nije bilo ljudi ,bilo je ali nije bilo više od očekivanog,mislilo se da će odaziv ljudi za ovakva događanja više uroditi plodom ,za mene je to bio fijasko.Ali želio sam reći da na Visu ima ljudi koji vole ovakva događanja,zašto nisu došli ,neznam,ima starijih parova koji vole zabavu kojih ja poznajem nekolicinu i vole plesati,a ima i ovih mlađih koji nisu baš za ovakve predstave,valjda im više odgovara izaći u kafić ili tako nešto ali znaju i oni plesati.Moglo je ovo i bolje 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 08, 2009, 18:09:59 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 08, 2009, 21:38:36 » |
|
Nevezano sad uz baš sam ples, nemožemo očekivat da s obzirom da na visu nema događanja (uglavnom) da će sad svi višani kad se desi bilo koje događanje tip plesa svi pohrlit na ples samo zato šta se nešto događa. I da smo u splitu nebi svi išli na ples - neki bi, nebi svi išli u kazalište - neki bi..., nebi svi išli na balun - neki bi... itd. Ako je bilo i 20 ljudi kad pogledaš opet dobro, pa to je cirka 1.5% populacije grada visa 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 08, 2009, 21:54:22 » |
|
Da bi na Visu nešto bilo masovnije posjećeno treba malo više od toga da se to nešto samo događa pa će sad svi tamo doć,a u tom plesu ima i nešto što dosta njih smeta tj dosta je podjeljenih ali ja nebi o tome
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 08, 2009, 22:03:05 » |
|
A zamislite da imamo kuglanu? Tamo di je pri bila... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 08, 2009, 22:15:28 » |
|
O, pa znao sam ja posječivati ponekad i kuglanu,bilo je ono dobra stvar.Je da nisam baš bio vješt ,možda zato što nisam baš često išao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 08, 2009, 22:21:53 » |
|
Moja generacija je bila premlada da je mogla uživat u tome. Samo slike ostaju u glavi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : Siječanj 09, 2009, 22:52:58 » |
|
a u tom plesu ima i nešto što dosta njih smeta tj dosta je podjeljenih Take izjave su i doveli do vakega s(r/t)anja. Zoc ples ne bi bi sumo ples, nego se te podjele svudri protežu- Luka-Kut, Vis-Komiža, Poje-Vis... I dok god imo onih koji sve gledodu kroz duple oćole i išću dlaku u jajetu ninder nećemo doć vengo do dna. ali ja nebi o tome Niku ne bi o nicemu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 21, 2009, 00:16:48 » |
|
Evo sad u drugi misec su 4 tonca .  .Jedon je nogometni koji je 07.02,a ova ostala 3 su maškare...dakle subota 07.02. nogometni ples kojeg navodno organizira ova naša škula nogometa 14-og i 21-og maškare i u utorak 24-og poklod,a već su se niki bili pristrašili da ni tega neće bit ovega godišćo...pa ne more se tradicija tako lako prikinut
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 21, 2009, 00:17:12 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #10 : Ožujak 27, 2009, 00:01:30 » |
|
Evo da malo reklamiron plesnu škulu koja silo dobro dojde zimi kad se nimo co cinit 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Orleanska
|
 |
« Odgovor #11 : Ožujak 27, 2009, 00:15:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #12 : Travanj 02, 2009, 00:47:32 » |
|
Salsa ...ljeto...Kanarija ....2008
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
teuta
|
 |
« Odgovor #13 : Travanj 02, 2009, 15:21:26 » |
|
ma koji moti?!...bravo :-) ,...noge mi igraju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #14 : Travanj 02, 2009, 18:53:44 » |
|
Cekoj.....naucit ću i jo salsu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|