|
Ribor
|
 |
« : Prosinac 25, 2008, 21:04:33 » |
|
Dobro ukrase Vis sa ovim svjetlečim ukrasima ali bar ovi bor bi moga bit malo boji 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #1 : Prosinac 25, 2008, 21:08:50 » |
|
Baš san jućer komentira kako se sječam prije (do pri nekoliko godina) bi znalo bit i ukrasa po boru (paketići sa mašnama obješeni kao kuglice) i tako... ali ovu godinu i pari mi nekoliko zadnjih samo ovako obise malo svitla po boru i to je to. I po meni ako već stavljaju bor onda neka se malo potrude ukrasit ga, jer inače ne vidim smisla zašto ga uopće stavljaju. To je bar moje mišljenje. ali ja bi rađe da je stari spomenik iz moga ditinjstva (oko kojeg smo se igrali) na to misto 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #2 : Prosinac 25, 2008, 21:22:28 » |
|
ali ja bi rađe da je stari spomenik iz moga ditinjstva (oko kojeg smo se igrali) na to misto lol Ha,ha.Ma dobro pivi,nemoj baš tako.Htio sam reć da ako su ga več htjeli stavit neka ga bar ukrase malo bolje,nekako mi izgleda jadno.....to je moje mišljenje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #3 : Prosinac 25, 2008, 23:13:34 » |
|
a pa to san i ja reka isto. (ono na kraju je bila samo autorska "nota" za kraj  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
teuta
|
 |
« Odgovor #4 : Prosinac 25, 2008, 23:45:18 » |
|
još kal se užežedu sve 'trake' i slici na ništo (bidno, ali baren cago), ali ol popodne kal di koja gori, onako na priskok...bidan Bože
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 25, 2008, 23:46:57 teuta »
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
teuta
|
 |
« Odgovor #5 : Prosinac 25, 2008, 23:49:44 » |
|
Lipota Božića je u onemu ca čutimo, ca dojemo i primomo, a ne u temu kako je bor ukrašen Svima Višanima i onima koji volidu ovi škoj želin SRITAN BOŽIĆ 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #6 : Prosinac 26, 2008, 11:09:25 » |
|
Sve je to dobro ca ti govoriš,ali ipak bi želi malo da se vidi oti božični ugođaj,ipak nonde priko ravnici svit pasoje kad gre u butigu ,vonka u kafić na kafu ,kad dojde vapor bilo po danu ili po noći...vidi se to...mogli su se malo veći potrudit
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 26, 2008, 11:19:45 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #7 : Prosinac 26, 2008, 12:46:43 » |
|
Kad se stvori cinidu zato jer se moraju a ne iz želji da se napravi da bude lipo dobije se onakvi bor inače pri par godišč kad je to izgledalo puno lipji o temu je vodi racuna Marinko (Livel) a onda su došli novi i rekli mu da če oni to boji ,rezulta se vidi a priko odnosa prema temu može se dosta tega zaključit ko želi naravno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : Prosinac 26, 2008, 18:05:51 » |
|
Odgovorno tvrdim da bi jedan/jedna prvašić/-ica to bolje izveo/-la. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
skolarka
Inčun

|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 05, 2009, 12:10:47 » |
|
Kad se stvori cinidu zato jer se moraju a ne iz želji da se napravi da bude lipo dobije se onakvi bor inače pri par godišč kad je to izgledalo puno lipji o temu je vodi racuna Marinko (Livel) a onda su došli novi i rekli mu da če oni to boji ,rezulta se vidi a priko odnosa prema temu može se dosta tega zaključit ko želi naravno
odgovorno i iz pouzdanih izvora tvardim da i dotični Marinko iz Livela sve one lipe kerefeke za ukrasit cimpriš ni financiro iz svoga žepa nego iz našega, a oni covik koji je kitil misto ovu godišće fala drogemu Bogu i našima poteštotima ni njanci dobil niti paketića niti nikakvega ukrasa drugega osim ono malo žalosti neka stavi,zato nom moji drogi forumaši i misto veće slici za tugu a ne za radost, susidna Komiža je neusporedivo sa Visom lipje i boje okićena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
teuta
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 05, 2009, 18:42:41 » |
|
odgovorno i iz pouzdanih izvora tvardim da i dotični Marinko iz Livela sve one lipe kerefeke za ukrasit cimpriš ni financiro iz svoga žepa nego iz našega, a oni covik koji je kitil misto ovu godišće fala drogemu Bogu i našima poteštotima ni njanci dobil niti paketića niti nikakvega ukrasa drugega osim ono malo žalosti neka stavi,zato nom moji drogi forumaši i misto veće slici za tugu a ne za radost, susidna Komiža je neusporedivo sa Visom lipje i boje okićena
ma ni niku reka da je oni ca je redil ništo slabo napravil...Ako ne grišin, Lasto je vega godišćo redi bor. On je napravil ca je mogal. Da su mu doli cago bojega, bilo bi boje i ispalo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 05, 2009, 19:06:22 » |
|
Dotićni Marinko je sigurno financiro iz našega žepa ali to je na ništo sličilo ali jo isto tako odgovorno i iz pouzdanih izvori znon da je ovu godinu istračeno za okitit bore možda veći nego u zodnjih 10 godišč (kupnja oni lipi rasvjeti).I ni ric o onemu ko je okiti bore nego o onemu ko je vodi racuna obo temu ,pri su to cinili long i oiga a sad lasto i on je napravi casu rekli.O temu noc misto slici ,misto je tužno ko i judi koji ga vodidu u zodnje skoro 4 godine a u Komižu je očito druga tema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
teuta
|
 |
« Odgovor #12 : Siječanj 05, 2009, 19:49:37 » |
|
to kako je ukrašeno je jedna priča, a do kad će ukrasi stat je druga. Svaku godišće do sad se olma na Tri kroja skalovalo sve ukrase, na prišu, ca ni u redu.
Ukrasi moredu stat još barenko šetemonu don, ako ne i duže. Tolici ćedu sad prokomentirat kako je tad pravoslavni Božić i kako mi to ne moramo slavit Složen se, ne moramo, ali zao ne moramo rušit bore. U crikvu ćedu ostat još, jerbo se slavi karšćenje Isusovo, pa zoc ne bi i po pajizu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
cin cago - bit će cago
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #13 : Prosinac 29, 2009, 21:21:21 » |
|
Ovega godišćo non je bor lipji nego loni  Moran ga slikot ove dane 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 29, 2009, 21:23:15 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #14 : Prosinac 29, 2009, 22:41:06 » |
|
Ispast će da stalno nešto gadimo, kritiziramo... ali ovi put si stvarno pogodi temu. Ja san ga toko puti komentira od kad su ga stavili  Kako bi iz kojega smjera puhalo jugo ili bura tako se i on krivia. Onaki bidan i sa ono bačenog svitla po njemu propju je bolje da ga nisu ni stavljali. Lipo za drugi put ako ga već stavljaju neka se i potrude oko toga da liči na nešto. Ne samo da je bor (čempres) sam po sebi grub, nego niti imo dekoracije, a ono svitlo kako da je bura namistila po njemu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|