|
Pivi
|
 |
« Odgovor #210 : Svibanj 31, 2009, 21:46:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Regi
Inčun

Spol: 
|
 |
« Odgovor #211 : Svibanj 31, 2009, 22:25:20 » |
|
Bravo Vis čestitam na zdravorazumskom odabiru,čestitam na svima parama koje će se naredne četri godine slijevati u kasu grada Visa unaprijed čestitam na svim budućim projektima koji če biti financirani županijskim i državnim novcem.Sve špine su vom sad otvorene.Nama Komižanima samo preostaje da dalje gledamo kako Vis napreduje a Komiža lagano propada i da brojimo otkucaje sata do trenutka kada čemo ponovno biti pripojeni opčini Vis i kada ćemo postati samo zaseok grada Visa,zaseok na zapadnoj strani otoka.BRAVO VIS
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tuko cago cinit ni se co molat.
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #212 : Svibanj 31, 2009, 22:30:06 » |
|
a di je to vis napredova zadnje 4 godine?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Regi
Inčun

Spol: 
|
 |
« Odgovor #213 : Svibanj 31, 2009, 22:48:02 » |
|
Dođi živit u Komižu pa će ti puno toga biti jasnije.Slika se mijenja ovisno o kutu gledanja,a iz vega našega kantuna Vis izgleda super.A sada kada imate jasniju situacijo oko gradonačelnika tj imate HDZovog gradonačelnika kroz cili mandat sve ca se na otoku investira investirat će se u grad Vis.ZATO BRAVO VIS
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tuko cago cinit ni se co molat.
|
|
|
|
choban
|
 |
« Odgovor #214 : Svibanj 31, 2009, 22:54:34 » |
|
Ji ji, Vis ce poc naprid! Ma sa teskim zepiman, ovima hadezeovcima cedu potonut racuni u bankama - ol tezini! Zatu, bravo Visani!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
popetov.
Inčun

|
 |
« Odgovor #215 : Svibanj 31, 2009, 23:12:14 » |
|
Eto finije pomalo i ova. Čestitka novom gradonačelniku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #216 : Svibanj 31, 2009, 23:13:42 » |
|
A ca ćemo sad...bit će ca bude.....jo bi voli da je drugacije ali ni....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #217 : Rujan 18, 2009, 22:39:40 » |
|
E,sad kad je finilo lipo lito i kad paso ova regata pocinje za nos otočane zima ....dugo zima.Ma je barž kogo zno kakvi su planovi noviga gradonačelnka a u smislu ,pa recimo eto ponudi i promiđbi Visa ,je se cago šuško oko bilo cega ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
choban
|
 |
« Odgovor #218 : Rujan 24, 2009, 23:48:27 » |
|
Zdravo, Ribore, Dosta tega se susko po Visu, a pogotovo okolo zabranjenoga! Govori se, izmedju drugih stvori, da cedu zabranit promet u Visu po cilu godisce, ovako kako je liti. Ca ces, novi celnik hoce da mu se kafic Riva siri na cilu rivu i cilu godinu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #219 : Rujan 25, 2009, 17:31:35 » |
|
Onda opet moramo plotit vinariju....,ali za zimu ?! Ta ,mi smo veliki grad u kojemu zimi ni ni kucina 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2009, 17:32:39 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #220 : Listopad 07, 2009, 13:19:25 » |
|
Ma znote co....biću iskren ;meni nojveći smeto na ovi naš parking ,na ravnicu...iden parkirat auto ,ni mista...,zbog cega ? Zbog:3 autocara ca daržidu aute na oti parking,pojori iz Splita koji su kupili karampane za doć u poje,imo ih dvodeset...kod crikve na Duh ista situacija,kod ambulante one žabice dignute ,a uza ogradu ako nojdeš misto...dobro gradonačelniče kako,odnosno di da jedon normalni građanin parkiro auto  .Meni ipak znači onih par parkirnih misti ca ih imomo na rivu  Ali moran reć i ovo: ide covik zimi lipo popit kafu ujutro ,a kad ono do podne pun kufer auti pod rivu...gredu mi na živce ,pa ca je za doć na kafu potriba doć auton.... E sad će te vi reć :pa ca "ribor " hoćeš uostalom ....hoćeš promet ili ne ? a taki son  Malo son uteka sa temi ali vidin da ovodi več nimo ko co reć
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 07, 2009, 13:20:45 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
choban
|
 |
« Odgovor #221 : Listopad 07, 2009, 14:37:04 » |
|
Grubo je ca niku ne jovjo nista (osin vos, Ribore). Kogod odizvonka bi moga mislit da nikoga nista ne sekiro. A toko je tega krajnje nelogicnoga po Visu da je to cudo koko tega moredu izmislit. Vidi se da je sve okrenuto prema "turistima": jedini kojima je koristi od tega je par njih ca imodu "restorane" i kafice! A mi drugi, njanki neznomo di ti svi pusti soldi gredu, ma ni sad sa novin vlastima. Molimo boga da nun necedu iduce lito prikidat vodu (da bi jahtasi mogli, kroz tu vrime, bezobrazno prat "brode" slolkun vodun. Onda, Ribore, nemoj se puno sekirat ca gredu na kafu ili na pivo, autima. A za onu parkiranje velikih furestih autih, ne more se nista; visko policija je plocena da puni kafice i agencije!
Stoj dobro, Ribore
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 07, 2009, 14:43:10 choban »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #222 : Listopad 08, 2009, 14:48:09 » |
|
Ma, ne ! Ne sekiron se jo puno ...eto malo som sa sobon i sa vami svima ,a ni vos puno,razgovoron ...iznosin nika svoja zapažanja i svoja razmišljonja....ne smeto meni toko promet nego mi smeto kad seden ,e onda se ispred mene naguzi pet-šest auti...ni mi baš lipo...ali eto to je cina prometa priko rive,a jo son taki da kad lipo seden ispred kafića da imon onih pol ure ,uru somo za sebe i za svoje društvo.A ca se turisti tiće...jebiga,to je tako i to tako mora bit...ol njih žive puno nos :apartmani, restorani ,domačinstva,grad ,butige ,mjenjačnice itd.Voli bi i da ova sezona traje još duže ali evo još ,ka, eto cekomo ovu regatu i onda ovode na Vis moremo reć da je sezona za ovu godinu definitivno gotova. A di je ovi svit ,forum poput ovega stvoren za iznit svoju mišljenje,biće se još kupaju ,uživaju  Doće zima ,pa će nos opet bit 10-ak,bar se nodon
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #223 : Listopad 13, 2009, 13:59:37 » |
|
Zima došla,a je dere danas a ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|