|
Ribor
|
 |
« Odgovor #45 : Siječanj 11, 2009, 11:44:34 » |
|
Ma,ne jidin se jo  .Sve je ovo dobro ca se piše ,jo osobno ne pišen puno jer sila malo znon o stanju na Vis i žol mi je sad zbog tega,puno tega son i nauci ovodi od vos pa digod pišen sumo da pišen ,da tema gre naprid  ,dosta korisnih informaciji ste doli svi a pogotovo A1,a jebemu niko mora ništo veći znat jedon od drugiga tako da se ne štufujete veselo pa somo razgovoromo, je tako?!Znomo iz ovih prijašnjih naših oli ti ga vaših diskusiji da se u zodnjih par godišć puno malo a i dobota nošta ucinilo za Vis,i svi vej pomalo mudrujemo a ništa nismo zakjucili osim da je sve u rasulu,pa sad mene zanimo vašu mišljenje ,okle bi jedon gradonačelnik tuko pocet odnosno ca su parve i nojvažnije stvori ca bi tuko tiskot i realizirat  ???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
|
|
|
|
zagrebčanin
|
 |
« Odgovor #46 : Siječanj 11, 2009, 12:26:34 » |
|
Evo mene među moje. Već duže vrijeme pratim ovaj odličan forum, pa sam se odlučio i ja aktivno uključiti. Na žalost već 20-ak gosina živim i radim u zg. Jednostavno po završetku studija nije bilo posla na Vis, i eto u zg-u sam se zaposlio, osnovao obitelj, i td. ali sam pupčanom vrpcom vezan za rodni škoj. Da vam ne duljim, ova me tema izuzetno zaintrigirala, jer mi se čini da su ovi izbori u svibnju 2009 ključni i Viško biti ili ne biti ponajprije i zbog načina izbora (biraju se ljudi a ne stranke), kao i zbog ovlasti koje će novi Gradonačelnik imati. Zahvaljujem administratoru na ovoj temi i imam jedan konkretan prijedlog za njega, a to je da pokuša sastaviti sadašnji spisak kandidata za Gradonačelnika, da odredi neki rok za nadopunu npr. 10 dana, te da onda mi "forumovci" kao i gosti možemo glasovat opet u nekom roku npr. do 15 veljače, te da našeg gradonačelnika koji dobije najviše glasova na forumu upoznamo sa rezultatima našeg glasovanja i potom ako se on slaže da to javno i objavimo. Naime stotinjak glasaća je i te kako meritoran broj za viške prilike. Šta mislite o tome. Pozdrav iz hladne metropole
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
rukovac
|
 |
« Odgovor #47 : Siječanj 11, 2009, 12:42:02 » |
|
Pozdrav novemu forumašu. Ca nos je veći to je boji. Ideja ti ni loša,. Vidit ćemo ca drugi govoridu obo temu, a najpri administrator
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #48 : Siječanj 11, 2009, 13:05:01 » |
|
Hm ,sad okle pocet.Nojpri da von recen nison se jo najidi na nikoga a pogotovo na vos sa kojima vodin ove interesantne diskorše ,to von je veči bi jedon škošić koji nastane kad se coviku malo skupi i onda dobro vecero malo izojde onda postane malo slobodniji.Jo se nodon da nison jo nikoga s tin uvridi jer son jo veči til poslat poruku onima koji okolo komentirodu a nimodu pojma ca se dogođo a ne vami koji bi ko i jo želili da se ovodi ništo promini na boji i razgovorom između nos bar želimo noč niko rješenje.Kokoshka nemoj se sekirat neću poč leč i daji ču sa vami dilit moja saznanja i rado štit vaša kad se judi razgovordu uvik se cagod rješi.Pozdrav svima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #49 : Siječanj 11, 2009, 14:08:47 » |
|
da pokuša sastaviti sadašnji spisak kandidata za Gradonačelnika, da odredi neki rok za nadopunu npr. 10 dana, te da onda mi "forumovci" kao i gosti možemo glasovat opet u nekom roku npr. do 15 veljače, te da našeg gradonačelnika koji dobije najviše glasova na forumu upoznamo sa rezultatima našeg glasovanja i potom ako se on slaže da to javno i objavimo. Naime stotinjak glasaća je i te kako meritoran broj za viške prilike. Šta mislite o tome. Pozdrav iz hladne metropole
Pozdrav novemu forumašu. Ca nos je veći to je boji. Ideja ti ni loša,. Vidit ćemo ca drugi govoridu obo temu, a najpri administrator
Anketu na forumu može otvorit svatko. To ni problem. Evo za sada postoji popis, a nadopuna... Ala otvorit ću ja temu (hoćemo ovode u ovu stavit anketu ili u novu temu?). Anketa će bit zaključana 10ak dana dok se popis ne nadopuni a onda ćemo do nekog roka stavit glasovanje. Nažalost (??) ili nasriću sa tehničke strane nije moguče da i gosti foruma glasuju u anketi (koji se ne registriraju) jer bi onda svaki gost moga neograničeno puta glasovat za svoj izbor šta nebi imalo nikakvog smisla. Glasovanje u anketi je vezano uz korisničko ime na forumu i može se glasovat samo jedamput. Ali ne vidim problema ako netko hoće glasovat a gost je. Neka se registrira na forum, nemora se predstavit (ka šta se i večina nije) i neka glasuje. Ako netko drugi ima želju da otvori anketu neka kaže. Nemora sve ići od admina. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #50 : Siječanj 11, 2009, 14:29:25 » |
|
Pridložen da se otvori nova tema za anketu jer smo se vodi razvezali na 4 stranice pok ako dojdemo do 5-e  , ku će vej noć di se ta anketa izgubila i da je Pivi (oliti barba Pivi  ) stavi. okle bi jedon gradonačelnik tuko pocet odnosno ca su parve i nojvažnije stvori ca bi tuko tiskot i realizirat E, kume moj, kada je to lako znat, jedno je siguro- ne more se sve odjedonput... Sad sve ovisi od tematike di bi ko poce (svak imo svoj pocetak...). Ni teško pocet nego zavaršit zapoceto. Gren sad zafeštat, probudi non se A1 !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #51 : Siječanj 11, 2009, 14:34:10 » |
|
ma anketa je uvik na vrhu, neovisno o stranici (1,2,3,4,5...). Gren sad zafeštat, probudi non se A1 !!!  Hahaha ko je ko od ove dvojice? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #52 : Siječanj 11, 2009, 14:38:52 » |
|
Pala opita fešta a jo jedva priživi ove protekle  Jo son ovi desni ca je po.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kokoshka
Gost
|
 |
« Odgovor #53 : Siječanj 11, 2009, 15:54:00 » |
|
A eto Pivi, jo son onda ovi livi ca će tek past 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #54 : Siječanj 11, 2009, 22:38:52 » |
|
kada je to lako znat, jedno je siguro- ne more se sve odjedonput... Sad sve ovisi od tematike di bi ko poce (svak imo svoj pocetak...). Ni teško pocet nego zavaršit zapoceto. Ne,nismo se razumili kokoskha,jo son se malo slabiji izrazi  .Vi ste svi uglavnom građani Visa,pa ca biste vi a i ostali građani tili da se ucini da bi bilo boje živit na Vis tako recmo naprimjer da ostanu mlodi živit na VIs ,da ne gredu ća sa škoja eto recimo da se osigura situiranost i naravno posla, ukratko niki prijedlog ca bi se moglo ucinit  ,odnosno gradska vlast u koju spado i gradonačelnik?!?
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 11, 2009, 22:40:52 Ribor »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #55 : Siječanj 11, 2009, 22:42:10 » |
|
1. Posao za mlade / posao općenito 2. Ne razvijat turizam za penzionere / mislit i na druge stvari (srednje i mlađe generacije) 3. Ne ograničavat radno vrijeme ugostiteljskih objekata...
Jel dovoljno za početak?
A sad bokun ovako, sastrane. Konkretno svi ljetni programi i ovi zimski... pa to sve ko da je penzionerima podređeni. Jebate pas. Evo to me ljuti. Odma me u žicu pogodi kad se sitin. Baterija-predstava/opera/... ovo ono. Judi moji. A birtije bi u ponoč zatvorili ili ako muzika svira eto pandurija. A takva je situacija počela 2003. ako se ne varam...
Nimo više fešte ni zimi vonka za novu godinu na trg ili klapavicu je pri bi koncert. Ni viške noći one prave kakve je pamtimo (a ne vo zadnje ca je bilo). Dobro ovo nisu zadnje problemi života šta pišem, ali sve je to povezano.
Je hoćemo turizam ili nećemo? Odlučimo se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #56 : Siječanj 11, 2009, 23:07:58 » |
|
E,to "pivi" takve odgovore jo iščen,pa ti me jedini vodi razumiš ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ribor
|
 |
« Odgovor #57 : Siječanj 12, 2009, 16:26:54 » |
|
A caje ovo ni nikoga sad vodi ,svi ste zatapjali 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
A1
|
 |
« Odgovor #58 : Veljača 09, 2009, 23:28:45 » |
|
1,700,000,00kn potrošeno (večina još uvik neplačena ) za zid (bedem) u Milnu ,to sve je napravjeno po nalogu i u aranžmanu AA .Kad na to zbrojimo 2godine prihoda od nautiki koje je bez potrbi dol županiji cca 2,000,000,00kn ,nepoznati iznos za prisađivonji palmi neformalna priča180,000,00-200,000,00kn,izrada idejnih projekata (5 kom) 700,000,00kn nijednega ni moguče realizirat (nisu stavljeni u PP)i posli če ih bit gotovo nemoguče upotrebit, zbog 1500kn ploči čuvaru Samogora koje je ukinu samogor ruševina a covik koji je bi čuvar pripolovi cestu kod lokvi.Imojoš tega ca bi se moglo dodat ali i kad ovo zbrjite puno je peviše a sve je provjerljivo,pa koga interesiro neka provjeri.Ovo sve je napravi AA ali ne som oni s kin je bl u koaliciju redovito su bili upozoravani na to case dogođo ali nisu virovoli sad su na kraju shvatili ali kasno u zodnje 4god. vrotili smo se 10 nose,i sad se oni opita kandidirodu i opita če govorit da su ovi drugi lupeži iako su imali 4god.za to dokozat a nisu nego su slušoli AA.Odakle njin obroz obečavat prosperitet i razvoj nakon ovega.A i pojedinci na forum nisu pravedni kad izjednaćiju poziciju i opziciju ,virujte opozicija se u vječe borila protiv ovega svega ali sve bi finilo tako da bi General (Maškica )vječnik HSPa reka" cačemo mi njih slušat mi imomo 6 ruki homo naprid.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pivi
|
 |
« Odgovor #59 : Veljača 10, 2009, 00:10:22 » |
|
Kad se ovo ovako čita ovo je strašno... zid u milnu 1.700.000 kn  Presađivanje palmi (koje se nisu uhvatile) 180.000 kn  700.000 kn za izradu idejnih projekata koji se neće realizirat... Na šta odlazi viški proračun... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|