Otok Vis Forum  
Svibanj 21, 2012, 04:50:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Za kojeg kandidata za gradonačelnika ćete glasovat na lokalnim izborima 17.05.2008?
Ante Acalinović - 2 (9.1%)
Toni Linčir - 16 (72.7%)
Ivo Radica - 1 (4.5%)
Miće Radišić - 3 (13.6%)
Ukupno Glasova: 22

Str: 1 [2] 3 4 ... 15
  Ispis  
Autor Tema: IZBORI 17.05.2009  (Posjeta: 14092 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #15 : Siječanj 09, 2009, 18:51:03 »

Fola na dobrodošlici. Već niku vrime ovo štijem. Jo mislim da non je zodnja šansa ovi izbori u peti misec. Pun mi je kufer ovih sadašnjih i njihovih kombinacija. Bavidu se somi sebom i u zodnjih cetiri godišćo vrotili smo se tamo di smo bili pri deset. Katastrofa. Da se razumimo, svi ovi koji su vladali od kad je Hrvatske i livi i desni vode na škoj pun mi ih je kufer. Potriba je i vrime i za nove ljude sa novim idejima, vizijama i znonjem za realizaciju. Vis može sposit sumo ekipa-tim novih ljudi, a gradonačelnik tuko biti vrhunski manager a ne političar. Jo tako mislim
Evidentirano
A1
Zubatac

Spol: Muški

« Odgovor #16 : Siječanj 09, 2009, 21:13:19 »

Hm, iz pozicije rukavca možda izgleda mogće ali vjerojatno nezna da je proračun grada Visa malo veči od 7.000.000.00kn što je manje recimo od prometa Konzuma u Visu ,da je plača gradonačelnika manja od 10,000,00kn i jedno i drugo teško je povečati tako brzo da bi vrhunskom menađeru bilo interesantno a kamoli timu s menađerom.Za usporedbu plača dir. u hotelu Issa je cca.25,000,00kn.Mišljenja sam da treba nći spoj između čovjeka kojemu ta plaća više manje nije važna a dovoljno voli svoj  otok i grad da se prihvati tog posla koji je nezahvalan i težak.Što se tiče ljudi koji su vladali do sada mislim da je za vrjeme pok.Š.Zupčiča napravljeno puno dobrih stvari ali na žalost i slabih ali s ovima sad nije za usporedbu.Svakako drago mi je da je rukavac tu pratio sam njegove komentare u sl.dalmaciji i dobro je da nas ima na forumu više.Pozdrav icon_wink
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #17 : Siječanj 09, 2009, 21:23:25 »

Složen se sa A1. Jo son misli da je proračun (direktni) i manji. Sumo kako noć covika koji je riješi egzistenciju i iz jubavi želi pomoć. Jo mislin TEŠKO. Sumo znon da niko od ovih današnjih iz vlasti nimo kapacitete ni iskustva ni znonja. a izgledo ni voje. A ako se ne nojde niku kako govori A1, onda nam je sudba A.A. Ma ipak mislin da imo sposobnoga svita i pojedinoc sumo do sad nisu bili eksponironi. Jo son uvjeren bolje reći želim virovat da će se niko novi pojovit kao kandidat za gradonačelnika.
Evidentirano
Kokoshka
Gost
« Odgovor #18 : Siječanj 09, 2009, 22:41:42 »

Citat:
Mislin da Kokoshka malo skoce sebi u justa...
Krivo misliš. Zoc bi cagod slabega napiso o toj kumpaniji kal je sposila hotel od stečaja za vrime ratnih godišć kal ni niti bilo turistih od kojih bi se mogla izmust koja kuna shark.
Je da su ostavili laganu rasulo i dug, pok srića ca je Medvidović uleti. Nego, nison baš od historije i pričicih ca bi bilo da je bilo, poanta priče je ca je sad. Niku ne žive od historije, niki doduše za historiju, ma ote ne priznajen jer su svaki trog sakrili. Vada bokun mislimo na budućo vrimena namisto da se stalno okrićemo i gledomo iza sebe.
Pok mi A1 lipo napiš, kako je sad, u ovi momenat... Do kad će judi u hotel primat ploću, oće dogodine bit sezonski turizam a radnici doma, oće Vojkovićka u zavod za zapošljavanje imat pune ruke posla?!?
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #19 : Siječanj 09, 2009, 23:00:28 »

Citat:
Do kad će judi u hotel primat ploću, oće dogodine bit sezonski turizam a radnici doma, oće Vojkovićka u zavod za zapošljavanje imat pune ruke posla?!?
A ko će to znat. misli
Evidentirano

Nije da se ne usuđujemo jer je teško, već je teško jer se ne usuđujemo.
Pivi
Dalmatinac vulgaris
Zubatac

« Odgovor #20 : Siječanj 09, 2009, 23:48:22 »

Meni nije jasno uopće ćemu služi ured HZZ-a na Visu.
Od 10 miseca do 5 se ne otvori ni jedno radno misto, liti ima nešto sezonskoga i to je to. Koja mu je onda svrha?
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #21 : Siječanj 10, 2009, 00:14:26 »

Odgovor Kokoshki:Sad je problem ca su vlasnici hotela Fima i Validus dvo joko burzovna igrača a znomo case dogodlo na burze i sad je trenutno njima hotel teret.Jedna varijanta je da se tereta rješidu znači prodaja(kroz investiciju su ništo para oproli pok opita nebi izgubili) , ali ni baš vrime za prodaju pogotovo ca vis nimo gotov prostorni plan u kojemu oni očekiju cca.10000m građevniga zemljišta prema Stonci koje je njihovo ali ni građevno.Znači ako se stanje na burzi malo popravi neče prišit s prodajon a pogotovo ca očekiju PP do izbori pa če onda pricekat lito . Po meni oni če ovakvu stanje održavat do lita jer neči riskirat svađe štrajkove itd ako mislidu prodat ili nastavit lavorat.Mislim da če se stanje minjat krajon lita a u kojemu smjeru vidit če se.Da napomenem ovo je moju viđenje situaciji tamo na temelju nikih saznanji koja imon i ne pristovjo nikakvi službeni plan za hotel. misli
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #22 : Siječanj 10, 2009, 00:42:18 »

Rukovac , mislin da imo ništo svita i da če se do izbori iznoč rješenje jer ako non je sudba AA onda boji da kupimo kortu u jedon smjer .Iz stranki je trenutno ova situacija:HDZ i HSP če navodno zajenički podržat Ivota Radicu ko kandidata i Dalibora Damjanoviča ko zamjenika za gradonanačelnika,Ante Acalinović ko kandidat zamjenik nepoznat,HSS neče izoč sa kandidaton jer nimodu adekvatnu osobu ,ceko se SDP koji se nemože dogovorit ,svjesni su da nimodu kandidata a mislidu da ga moraju dat jer su oni SDP.Ceko se odluka HNSa koja bi ove done morala bit javno objovjena ,koliko se zno gredu sigurno sa svojin kandidaton ali ostovjaju prostor za pregovore oko zamjenika.Koji je to još ni siguro 2-3 su u igri kako se cuje nojsiguriji je Toni Llincir koji je sad u GV,parvi mandat i po njima ga odrađije odlićno.(Ovo je trenutna situacija koja se može minjat i vjerojatno če doč do promjeni).Ovo je iz stranki je se još di co kuho jo neznon ako ko zno neka piše icon_neutral
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #23 : Siječanj 10, 2009, 01:51:17 »

Ako non je ovo izbor onda smo stvarno u "banani". Pa to je sve ekipa koja je i sad. Već se ni nezno koje s kim i ko koga. Jo mislin da svi oni nos pomalo j... To je sve "deja vu".  Jo mislin i to son već napiso da non tribodu novi judi. Novi judi za novi Vis. Da ćedu kandidoti bit:  Radica, Dalibor, Ante, Linčir ha ha ha. Ca nimomo sposobnijega svita i pojedinoc. Ca se ne more noć niko novi, a ne ova interesno-ideološka skupina di se nezno već ništa. Imomo mi svita i pojedinoc i te kako sposobnih ali in se gadi ovo sve skupa i ne gurodu se. Ako je sa ovin imenima krug zatvoren, predložen da bojkotiromo izbore. Ca ti SDP nimo nikoga, neka se onda ugosi ta njihova organzacija na Vis, ca HDZ tipuje na Ivota Radicu koji nezno ni štit alavija, ili Linčir iz HNS bez alota i zanota. Dojte svitu opametmo se. Ne dozvolimo ovu blamažu. Vis zaslužuje puno boje. Sramota
Evidentirano
A1
Zubatac

« Odgovor #24 : Siječanj 10, 2009, 03:29:45 »

Normalno je da HDZ tipuje na Radicu pa on je njihov član možda če ga nauci štit,HNS vjerovatno imo razloga zoc Linčir valjda če znat objasnit ako on bude zoc je to on ,ali neznon kako si priskoci AA ili on nimo mani.I ne složen se da je to ekipa koja je i sad ako nisi zno u politici postoji i opozicija i pozicija a na vis se zno ko je di.Rukovac moj nikomu nisu vrota zatvorena kandidiroj se ili nojdi jednoga otega i te kako sposobnega pa ajte na izbore a ne zvat jude na bojkot izbori .Poziv na bojkot koristi somo jednemu a to je AA.I ne zabravte da narod imo vlast onaku kakovu izabere i ovu je izabro ni došla dekretom. icon_mrgreen
Evidentirano
skolarka
Inčun
**

« Odgovor #25 : Siječanj 10, 2009, 09:55:05 »

Mislim da ni vrime za bojkot i A1 toti imo pravo,istini na voju AA-u jedinemu to odgovoro,ali da se ni stvoril jedon zatvoreni i učahureni krug STVORIL SE JE i taj krug stoji godišć bez uopće imalo nade za nekim novim,očito stapaju svoj privatni biznis kroz politiku misli
Evidentirano
rukovac
Inčun
**

Email
« Odgovor #26 : Siječanj 10, 2009, 10:15:34 »

Sve štaje školarka rekla jo se složem i potpisijem. A drogega AA nison spominjo jer je on izvan konkurencije ha ha ha...........On je desert na kraju ovega spiska. I ponovo govorim novi judi za novi Vis
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #27 : Siječanj 10, 2009, 10:31:13 »

Nemam ništa protiv Ivota Radice ni Tonija Linčira,a za gradonačelnika po mome mišljenju nije potrebna neka specijalna naobrazba,a što kaže A1 ako ima neko sposobniji neka se javi, za svih su vrata u politici otvorena,a čujte možda će neko od ovih potencijalnih kandidata imati neke svoje vizije i ideje,ali da mi se sviđa da se AA vrati ,ne sviđa mi se,jer njegove ideje ne vode nigdje sretan
Evidentirano

Kokoshka
Gost
« Odgovor #28 : Siječanj 10, 2009, 11:48:57 »

Sve ca si napiso A1, stoji, i to mi je poznato (n.b. Fima validus je jedna brokerska kuća). A ca se tice izborih, ako non je vaki izbor onda  zvonko
Citat:
Veći Medo zno kad spi, nego ovi novi kad su budni. I zoc je zapravo Jakša M. hodićo iz VIS-a dd to je pitanje. Možda nikima ni odgovorolo da je hotel OK. Uništi pa vladaj. Jo na ta tako gledon. Šporkarije sumo šporkarije. Dosta je već tega
Citat:
Fola na dobrodošlici. Već niku vrime ovo štijem. Jo mislim da non je zodnja šansa ovi izbori u peti misec. Pun mi je kufer ovih sadašnjih i njihovih kombinacija. Bavidu se somi sebom i u zodnjih cetiri godišćo vrotili smo se tamo di smo bili pri deset. Katastrofa. Da se razumimo, svi ovi koji su vladali od kad je Hrvatske i livi i desni vode na škoj pun mi ih je kufer. Potriba je i vrime i za nove ljude sa novim idejima, vizijama i znonjem za realizaciju. Vis može sposit sumo ekipa-tim novih ljudi, a gradonačelnik tuko biti vrhunski manager a ne političar. Jo tako mislim
....
Rukovac, za ne virovat, sa tebon se parvin složen sa svin ca si napiso   icon_yes
Baž bi se Medvidović moga kandidirat  misli
Citat:
za gradonačelnika po mome mišljenju nije potrebna neka specijalna naobrazba
A ne?!?
 icon_blahblah
Evidentirano
Ribor
Zubatac

« Odgovor #29 : Siječanj 10, 2009, 12:48:51 »

E,sad bi tukalo da je magistar u nojmanju ruku sretan.Za to bi tukalo da dojde niko odizvonka,ca ni boje da Viški covik bude na poziciji.Kako son vej reka možda imaju nike druge ideje i vizije ,na tujim greškima se isto uci.
Citat:
a gradonačelnik tuko biti vrhunski manager a ne političar.
Je ,potriba je da bude malo poslovniji i sposobniji ali je to sve politika
Evidentirano

Str: 1 [2] 3 4 ... 15
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP otok Vis forum | Powered by SMF 1.1.15. © 2005, Simple Machines. All Rights Reserved. Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!